söndag 14 april 2013

YouDo påskcrop utmaning 3 - Bingo

Hej igen! Det här blir dagens andra inlägg... mitt bidrag till YouDo påskcrop utmaning 3 - bingo. Jag valde översta bingoraden blommor, bling och mönstrat papper. Försökte mig på ett kort med mycket tomt utrymme, men ändå rejält pyntat ;-)


Tack för att du tittade in idag!
Kramar, Outi

YouDo påskcrop utmaning 6 Washi Tape Madness

Hej allesammans! Hoppas att helgen har varit bra så här långt. Jag har hunnit knåpa ihop ytterligare ett bidrag till YouDos påskcrop, utmaning 6 - Washi Tape Madness. Det var ytterligare en utmaning som kändes väldigt rolig.

Jag har stansat ut blommor och blad i washitejp och tillverkat ett "blomkrukekort". Till blommorna och bladen använde jag vita kaffefilter, som jag täckte med remsor av washitejp. Sen var det bara att stansa. Det påminner lite om vaxduk när man känner på blommorna. Fin retrokänsla blev det i alla fall.




Tack för att du tittade in idag!
Kramar, Outi

tisdag 9 april 2013

YouDo påskcrop utmaning 7 - Have fun with stamps

Här är mitt bidrag till utmaning 7 i påskcropen hos YouDo. Ha kul med stämplar är uppmaningen hos YouDo, och jag har verkligen haft roligt :-) De små stämpeldynorna jag har, kom äntligen till användning. Många färger blev det, fast de går ganska mycket ton i ton. Jag har använt tre små stämplar, två blommotiv och en liten miniswirl. Så här blev resultatet:


Helt klart använder jag inte mina stämplar tillräckligt mycket, så det här blev ett riktigt kul tillfälle att bara gå loss! Tack för att du tittade in idag!
Kramar Outi

måndag 8 april 2013

YouDo påskcrop utmaning 4 - Anything but square

Här är mitt bidrag till utmaning 4 Anything but square hos YouDo. Eftersom jag jobbar i kyrkan får jag tillgång till en väldigt rolig typ av förpackning när innehållet är slut. Nattvardsoblaterna packas i smala, kraftiga pappcylindrar med knallröda plastlock i båda ändar. Jag norpar åt mig vartenda tomt rör så fort jag kommer åt! Här har jag altrat en sån oblatförpackning till oigenkännlighet. Så här ser de ut i original:


Och så här ser den ut nu:


Det blir en annorlunda förvaringsask eller presentförpackning.
Tack för att du tittade in idag.
Kramar, Outi


YouDo påskcrop utmaning 1 - lila, vitt och grönt

Hej alla glada pysselgalningar! YouDo har en pågående cybercrop och första utmaningen är en färgutmaning med färgerna lila, vitt och grönt. Jag valde att göra ett bokmärke, med dekor endast högst upp som får sticka ut utanför boken. Det lila mönsterpappret är så härligt vackert, så det behöver egentligen inga dekorationer, men man vill ju ändå klämma dit lite pynt ;-) Rätt så "clean and simple" för att vara jag...




Tack för titten!
Kram, Outi